Wenn die Pilze spriessen

«Dr Schwumm». Är passt guet zu Wildgricht, aus abruundig fürne feini Polenta, Risotto oder wie immer aus Brotufstriich oder das wonech süsch no z`Sinn chunnt.

Vom Markt in die Küche

Wes im Oberland herbschtet und bi üs sech Bletter a de Böim verfärbe de isch Zyt da di chline Fründe vom Waud usem Bode usä chöme nämlech d`Piuzä. De machtsech o üse Piuzsammler dr`Chäser Röschu uf id Wäuder und Bärge. U geit ab is Haslitau. U de nid säute fidet är de o es Chrättli vou mit Piuzä. De nimmt är di hei, putzt se u schniddet se i Schiibe u de ab ufä Dörrex damit si tröchne u a Gschmack nomau zuenäh. Marrone u Steipiuz usem 2020 hani de bi ihm dörfä ga holä. Freud hani gha wies fein gschmöckt het. De heimä acho hani se zu Pulver verarbeitet u de när üsi bekannti Infusion gmacht. Mit e chli Chnobli früsch tröchnetem Bohnechruut u andere Gwürz isch de es neus Produkt entstande für im Herbscht nämlech wie dr Piuz uf Bärndüütsch heisst: «Dr Schwumm».

SAUCENTIGER

Online bestellen

Wir liefern frisch zu Ihnen nach Hause: Entweder persönlich (in der Region Oberaargau) oder via Post (gekühlt verpackt). Bestellen Sie noch heute die passende Sauce für Ihren nächsten Grillabend.